Allt & Inget :p

Hejsan :D

Jaha, nu har det vart valborg och hbg marken.. Vi var hos hans föräldrar onsdag till fredag! Åkte till hbg gick på marken en sväng, men det pissade ute så det var inte mkt att se. Sen åkte vi hem till mig. Grillade på fredag och kollade på TV/film. Sen på lördag så åkte vi till m-berg köpte 2par nya skor, nya jeans. Älsklingen fick ett par nya jeans också.. =) Hoppade av hos mamma efter m-berg. Sen så tog vi en promenad hem! Grillade på kvällen då också, spelade kubb sen så var det ju hockey :p hehe!!
På söndag var det bara att gå upp och åka till jobbet =/ Men åkte med älsklingen hem på kvällen. Han var inne i örebro & kollade på fotboll med sin pappa ! =) Ska jobba i morgon, Onsdag, Torsdag & Lördag.. Sen måste jag nog vara ledig lite.. Ska jobba nästa varje dag i sommar...

Har fått schema om hur jag jobbar i sommar! Hmm, 9 veckor. Money money :D:D:D
Jag jobbar hela jävla midsommar helgen.! Trodde jag skulle få hitta på något med min älskling men det går ju inte :'( Men vi får se fram emot i augusti när vi drar till tunisien. :D Ska bli så jävla skoj. Bara han & jag <3Ne, nu ska jag gå och lägga mig hos min sötis i soffan. Han kollar på hockey.. =)
Hade bra ;)


Puss&Kram <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0