Fredag =)

Hejsan :) Sov hemma inatt jobbade igår kväll.. Ska snart gå till min lilla systers skola! Får se hur länge jag stannar!
Sen senare idag blir det att åka till älsklingen <3 Imorgon har vi vart tillsammans i ett halv <3 Är så glad att jag har dig, du gör mig lycklig..

Ne nu måste jag duscha & skynda mig..

puss&kram =)

Jobbat!

Nu har man nyss kommit hem från jobbet =) Har jobbat hela veckan. Imorgon ska jag jobba lite på morgonen! Sen in till sjukhuset! Efter de så blir det att åka till älsklingen... Snart så början han också jobba :D hehe!
Jag är dålig att skriva här, bara för jag jobbar så mkt känns det som =/ Men nu får det bli ändring! ;)

Snart hoppa i säng, så man orkar upp imorgon..
Kan skriva mer när jag har kommit till hbg imorgon..

Godnatt puss & kramÄlskar dig av hela mitt hjärta. <3

Allt & Inget :p

Hejsan :D

Jaha, nu har det vart valborg och hbg marken.. Vi var hos hans föräldrar onsdag till fredag! Åkte till hbg gick på marken en sväng, men det pissade ute så det var inte mkt att se. Sen åkte vi hem till mig. Grillade på fredag och kollade på TV/film. Sen på lördag så åkte vi till m-berg köpte 2par nya skor, nya jeans. Älsklingen fick ett par nya jeans också.. =) Hoppade av hos mamma efter m-berg. Sen så tog vi en promenad hem! Grillade på kvällen då också, spelade kubb sen så var det ju hockey :p hehe!!
På söndag var det bara att gå upp och åka till jobbet =/ Men åkte med älsklingen hem på kvällen. Han var inne i örebro & kollade på fotboll med sin pappa ! =) Ska jobba i morgon, Onsdag, Torsdag & Lördag.. Sen måste jag nog vara ledig lite.. Ska jobba nästa varje dag i sommar...

Har fått schema om hur jag jobbar i sommar! Hmm, 9 veckor. Money money :D:D:D
Jag jobbar hela jävla midsommar helgen.! Trodde jag skulle få hitta på något med min älskling men det går ju inte :'( Men vi får se fram emot i augusti när vi drar till tunisien. :D Ska bli så jävla skoj. Bara han & jag <3Ne, nu ska jag gå och lägga mig hos min sötis i soffan. Han kollar på hockey.. =)
Hade bra ;)


Puss&Kram <3RSS 2.0